Coachen

Onderzoeken en in actie komen, gebruiken van creatieve werkvormen, sparren en mijn visie geven, dat typeert mij als coach.

Als je als nomade onderweg gaat in een ongewis veranderproces, geeft dat onzekerheid en spanning, met alle nodige persoonlijke reactiepatronen van dien. Ik begeleid mensen daar graag in, omdat ik geloof in de kwaliteiten van mensen. Ik help hen bewust te worden van belemmerende patronen, deze te tackelen en daarmee persoonlijke kracht te vinden. Ik doe dit op verrassende manieren, en daag vervolgens uit om concrete stappen te zetten. Alleen inzicht is niet genoeg: coaching bij mij betekent directe actie.

Nomadische Coaching

Eén dagdeel op een verrassende en passende locatie

  • Wil je snel en intens met je vraag aan de slag?
  • En tegelijkertijd uitgebreid de tijd nemen?

Actie. In één dagdeel word je uitgedaagd om direct met jouw vragen aan de slag te gaan. Geen uitstel meer. Je loopt al enige tijd tegen belemmeringen aan en je hebt gemerkt dat er langer over nadenken je niet helpt. Tijdens de sessie Nomadische Coaching krijg je steun van een mij om aan te pakken wat nodig is. Samen nieuwe strategieën neerzetten, die je meteen uitvoert. Neem dus je laptop en telefoon mee!

Rust. Eén dagdeel lijkt kort en is tegelijk ook lang. Uitgebreid de tijd nemen om inspiratie op te doen voor jouw visie, je motivatie terug te vinden, vaste overtuigingen op te lossen, verfrissende opties te bekijken en nieuwe perspectieven te vinden.

Relevante locatie. We stemmen samen tevoren af wat een passende locatie is bij jouw vraag is. Museum, galerie, rommelmarkt, lift, kerk, vliegveld; stad- bos- of strand-wandeling, bij jou thuis.

Coaching on the job

Ik kom naar jouw werk op een moment dat voor jou relevant is. Samen bereiden we bijvoorbeeld die lastige meeting voor en je krijgt feedforward en feedback. Je ontdekt wat er echt aan de orde is. Eventueel werken we samen met relevante betrokkenen.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen?